Centennium in de media

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Het eerste kwartaal van 2021 hebben we onder meer gebruikt om onze dienstverlening bij de buitenwereld – klanten, potentiële nieuwe klanten en collega’s – meer onder de aandacht te brengen. Via onze eigen en nog niet zo lang geleden vernieuwde website, als ook via de companypages van LinkedIn en Facebook. Voorbeelden hiervan zijn onze praktijkcases uit de financiële branche (Aon en Stater) en van de Gemeente Schiedam. Ook is er een nieuwe promo uitgebracht en niet te vergeten onze eerste podcast!

Cases

 AON
De verzekeringsmarkt vraagt om zeer specifieke (data-)expertise. Centennium heeft deze kennis en ervaring door onze jarenlange ervaring voor diverse verzekeraars. Een voorbeeld hiervan is de ondersteuning van Aon ten behoeve van onderhoud en verbetering van marktspecifieke business rules.
Lees hier meer over deze case.

Stater
Stater levert hypothecaire diensten aan meer dan 40 externe geldverstrekkers. Adequaat data- en informatiemanagement is hierbij van cruciaal belang. Centennium heeft met bewezen expertise diverse opdrachtgevers ondersteund in de financiële sector en gebruikt dit om Stater verder te helpen op het gebied van analyse, beschrijving en documentatie.
Lees hier meer over deze case.

Gemeente Schiedam
Centennium ondersteunt de Gemeente Schiedam sinds 2019 met capaciteit en kennis bij het ontwikkelen van haar datawarehouse. Hiermee kan de gemeente nóg effectiever beleid vaststellen gebaseerd op basis van eigen lokale informatie.
Lees hier meer over deze case.

Promo

Je kunt de nieuwe promotievideo bekijken via de volgende link:
https://www.linkedin.com/posts/centennium_centennium-gekwalificeerde-data-expertise-activity-6780063911614943232-cWxZ/

Bekijk hier op de Centennium website nog meer van onze video’s.

Podcast

Onder leiding van Resourcemanager Shirley zijn onze consultants Nikki, Casper en Pim met elkaar in gesprek gegaan over hun ervaringen in de afgelopen anderhalf jaar. Met belichting van tal van zaken die een dienstverband bij Centennium direct of indirect raken: van het sollicitatietraject en Centennium’s expertisemanagement, tot verbinding, cultuur en ambities.

Beluister de podcast.

Print Friendly, PDF & Email