Centennium publiceert met enige regelmaat videoboodschappen op social media. Ter ondersteuning en promotie van haar dienstverlening, voor de werving van nieuwe collega’s dan wel om bijzondere hoogtepunten nader te belichten.
Hier een greep uit de videoboodschappen van de voorbije periode.

Centennium 25 jaar Jubileumreceptie

Recepties zijn zelden écht leuk, maar dat was die van Centennium in september 2023 zeer zeker wel:-) Met ca 150 aanwezigen hebben we een fijn & gezellig feestje gevierd, op het prachtige landgoed ‘Vreugd & Rust’ in Voorburg, op een steenworp afstand van kantoor. Naast de huidige medewerkers en hun eventuele partners en vele oud-collega’s waren ook diverse klanten en andere dierbare relaties aanwezig. We hebben genoten!

Centennium 25 jaar Jubileumreis

In 2018 (20-jarig bestaan) reisden we met z’n allen naar Parijs, ons 25-jarig bestaan hebben we samen met de Centennium-collega’s gevierd middels een 4-daagse reis naar….. Budapest! Van het Heldenplein en de thermale baden van Széchenyi tot aan de Burcht en Vissersbastion, wat een feest:-) Natuurlijk hebben we gedineerd aan de Donau, daarnaast hebben we ook een uitstapje gemaakt naar Visegrád en de vroegere hoofdstad Esztergom. 

Centennium 25 jaar Jubileumrally

Ons 25-jarig Jubileum sloten we af met een schitterende autorally op en rond de Utrechtse Heuvelrug. En wel met prachtige oldtimers, waarvan enkele nog ouder waren dan Centennium zelf;-) Kriskras door het land van Maas en Waal, al puzzelend en buffelend, onder een stralend zonnetje. Met een zalige ontvangst & koffietafel alsook een supergezellig afsluitend Jubileum-diner bij ‘Lorijn Eten & Drinken’, op het landgoed Zuylestein, nabij Leersum.

Kwartaalmeeting 2e kwartaal 2023

In mei 2023 was het Centennium team bij elkaar op het rustiek gelegen landgoed Leeuwenbergh te Voorburg, ter gelegenheid van de Q2 Kwartaalmeeting 2023. Waar we genoten hebben van een gezellige borrel, een overvloedig dinerbuffet én een superfijne presentatie van Mark Farragher, die ons meenam in de wondere wereld van data, datawarehousing en databricks. Al met al (wederom) een geslaagde Kwartaalmeeting!

Jaarlijks Centennium Poolbiljart toernooi

Bij Centennium zijn we al heel lang verzot op data, spelletjes, verbinding en gezelligheid. Zo hebben we op kantoor een prachtige poolbiljarttafel en een fraai tafelvoetbalspel, welke graag en veelvuldig worden gebruikt. En omdat we dat poolbiljart zó leuk vinden hebben we elk jaar een Centennium toernooi, op een mooie externe locatie. Dit jaar, in april, was dat @ Poolcafé Delfshaven te Rotterdam – hier de aftermovie van dit mooie event. 

Let’s talk data!

“Uw data-ambitie is onze uitdaging. Met een team van veertig gedreven en gecertificeerde specialisten is het ons doel uw data-en informatiemanagement te optimaliseren, maar ook om u alle benodigde kennis aan te reiken zodat u uiteindelijk zelf achter het stuur zit van uw datagedreven organisatie!” Kijk en luister naar onze gedreven en gewaardeerde collega Bart Witte, in een inspirerende video over onze dienstverlening.

Centennium BI Beachevent

In juli 2022 kwamen we met het Team bij elkaar in het kader van ons jaarlijks BI Beachevent, een prachtige traditie die al sinds 2007 wordt georganiseerd. Het was wederom een fijn en supergezellig spektakel aan de Wassenaarse Slag, nabij zee en zand, en met veel zon. Zeer geslaagd evenement: teambuilding in optima forma, met een hele hoop gezelligheid en saamhorigheid – zoals ook blijkt uit deze vrolijke videofilm.

Kwartaalmeeting 2e kwartaal 2022

Sinds het voorjaar van 1999 (!) komen we als Centennium-collega’s elk kwartaal bij elkaar voor vakinhoudelijke en/of strategische presentaties, verbinding en verbroedering. Met altijd een hoogstaand buffet in het programma, en geregeld op een pittoreske externe locatie ergens in de Randstad. In deze videoboodschap zijn we met z’n allen bijeen voor de Q2 Kwartaalmeeting van 2022, in Stompwijk.

Centennium Opleidingen: breed trainingsaanbod 

Centennium heeft al sinds 2007 een bloeiend en succesvol Opleidingsinstituut, met diverse trainingen op haar vakgebied. Tijdens COVID19 stonden de (overwegend klassikale) trainingen op een laag pitje, maar vanaf juli 2022 hebben we de draad weer opgepakt. Wat geresulteerd heeft in een prachtig aanbod van maar liefst zestien trainingen, die meerdere malen per jaar gegeven worden. In deze videoboodschap meer hierover.

Lentediner in plaats van Kerstdiner 

Ons traditionele Kerstdiner van 2021 stond gepland voor 23 december 2021. Voor het eerst in haar rijke historie kon dit sfeervolle event niet doorgaan: de 2e Lockdown in Nederland vanwege COVID19 gooide roet in het eten. Uiteindelijk hebben we er een ‘Lentediner’ van gemaakt, welke plaatsvond in maart 2022, in het sprookjesachtige Kasteel Montfoort. In deze mooie film een impressie van dit geslaagde en gezellige event.

Corona voorbij: kantoorleven weer opgepakt

Tot veler vreugde konden we in het voorjaar van 2022 weer terug naar ons ‘normale’ kantoorleven, na bijna twee jaar beperkende overheidsmaatregelen, Lockdowns en overwegend thuiswerkende collega’s. In deze videoboodschap schetsen we een beeld van onze teruggekeerde dagelijkse praktijk op de Haagse burelen, waar we tussen de bedrijven door geregeld tijd inbouwen voor gezelligheid en een potje poolbiljart.

Podcast: werken bij Centennium

Jouw eigen groeipad bepalen en daarin begeleid en ondersteund worden door senior BI consultants? Studeren in de baas zijn tijd? Beluister deze podcast en hoor collega BI consultants vertellen waarom zij voor Centennium hebben gekozen, hoe zij het expertisemanagement van Centennium ervaren en met welke dagelijkse werkzaamheden zij te maken hebben.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email