Centennium publiceert met enige regelmaat videoboodschappen op social media. Ter ondersteuning en promotie van haar dienstverlening, voor de werving van nieuwe collega’s dan wel om bijzondere hoogtepunten nader te belichten.
Hier een greep uit de videoboodschappen van de voorbije periode.

Let’s talk data!

“Uw data-ambitie is onze uitdaging. Met een team van veertig gedreven en gecertificeerde specialisten is het ons doel uw data-en informatiemanagement te optimaliseren, maar ook om u alle benodigde kennis aan te reiken zodat u uiteindelijk zelf achter het stuur zit van uw datagedreven organisatie!” Kijk en luister naar onze gedreven en gewaardeerde collega Bart Witte, in een inspirerende video over onze dienstverlening.

Centennium BI Beachevent

In juli 2022 kwamen we met het Team bij elkaar in het kader van ons jaarlijks BI Beachevent, een prachtige traditie die al sinds 2007 wordt georganiseerd. Het was wederom een fijn en supergezellig spektakel aan de Wassenaarse Slag, nabij zee en zand, en met veel zon. Zeer geslaagd evenement: teambuilding in optima forma, met een hele hoop gezelligheid en saamhorigheid – zoals ook blijkt uit deze vrolijke videofilm.

Kwartaalmeeting 2e kwartaal 2022

Sinds het voorjaar van 1999 (!) komen we als Centennium-collega’s elk kwartaal bij elkaar voor vakinhoudelijke en/of strategische presentaties, verbinding en verbroedering. Met altijd een hoogstaand buffet in het programma, en geregeld op een pittoreske externe locatie ergens in de Randstad. In deze videoboodschap zijn we met z’n allen bijeen voor de Q2 Kwartaalmeeting van 2022, in Stompwijk.

Centennium Opleidingen: breed trainingsaanbod 

Centennium heeft al sinds 2007 een bloeiend en succesvol Opleidingsinstituut, met diverse trainingen op haar vakgebied. Tijdens COVID19 stonden de (overwegend klassikale) trainingen op een laag pitje, maar vanaf juli 2022 hebben we de draad weer opgepakt. Wat geresulteerd heeft in een prachtig aanbod van maar liefst zestien trainingen, die meerdere malen per jaar gegeven worden. In deze videoboodschap meer hierover.

Lentediner in plaats van Kerstdiner 

Ons traditionele Kerstdiner van 2021 stond gepland voor 23 december 2021. Voor het eerst in haar rijke historie kon dit sfeervolle event niet doorgaan: de 2e Lockdown in Nederland vanwege COVID19 gooide roet in het eten. Uiteindelijk hebben we er een ‘Lentediner’ van gemaakt, welke plaatsvond in maart 2022, in het sprookjesachtige Kasteel Montfoort. In deze mooie film een impressie van dit geslaagde en gezellige event.

Corona voorbij: kantoorleven weer opgepakt

Tot veler vreugde konden we in het voorjaar van 2022 weer terug naar ons ‘normale’ kantoorleven, na bijna twee jaar beperkende overheidsmaatregelen, Lockdowns en overwegend thuiswerkende collega’s. In deze videoboodschap schetsen we een beeld van onze teruggekeerde dagelijkse praktijk op de Haagse burelen, waar we tussen de bedrijven door geregeld tijd inbouwen voor gezelligheid en een potje poolbiljart.

Expertisemanagement heilig voor Centennium

Doelgericht en effectief expertisemanagement is de kurk waar een expertisehuis als Centennium op drijft. Onze consultants vormen immers de belangrijkste assets binnen onze organisatie: we helpen hen continu om hun kennis en vaardigheden binnen het BI-domein te verbreden, te verdiepen en waar mogelijk te certificeren. In deze boodschap vertellen onze expertisemanagers Casper en Marco meer hierover.

Podcast: werken bij Centennium

Jouw eigen groeipad bepalen en daarin begeleid en ondersteund worden door senior BI consultants? Studeren in de baas zijn tijd? Beluister deze podcast en hoor collega BI consultants vertellen waarom zij voor Centennium hebben gekozen, hoe zij het expertisemanagement van Centennium ervaren en met welke dagelijkse werkzaamheden zij te maken hebben.

Centennium: de ideale ‘Flexibele schil’

Centennium levert al ruim twintig jaar gekwalificeerde BI/DWH expertise op tijdelijke basis – en vormt hiermee voor veel organisaties de ideale ‘Flexibele schil’ voor projecten op het gebied van data- en informatiemanagement. Zowel in het bedrijfsleven als bij diverse overheden. In deze videoboodschap vertelt Bart Witte (Sales & Accountmanagement) daar meer over.

Datawarehousing @ Gemeente Westland

Centennium is al jaren actief bij en voor tal van gemeenten in Nederland, met een sterke focus op het sociaal domein. Zo ook bij de Gemeente Westland, waar op succesvolle wijze een adequate datawarehouse- en rapportageomgeving is gerealiseerd. In deze case-video vertellen Ronald Dekker (scrummaster BICC Gemeente Westland) en Andre Pattenier (senior DWH-consultant Centennium) hier meer over.

Dynamiek & verbinding op kantoor

Dynamiek & verbinding op kantoor: we dromen er allemaal van. Elke dag weer, óók in de door COVID-19 overschaduwde tijd vanaf maart 2020…. Centennium slaat zich manmoedig door de Corona-periode heen en ziet uit naar een toekomst zonder beperkingen en in volle verbinding! In deze video een kijkje in de dagelijkse kantoorkeuken van Centennium.

Data- en informatiemanagement

Zonder goed datamanagement geen betrouwbare informatie. In een wereld waarin data een steeds belangrijkere positie inneemt. In deze korte video schetst directeur Peter Poharnok het gegroeide belang van adequaat data- en informatiemanagement, de complexe processen achter de schermen en de toegevoegde waarde die Centennium in deze processen heeft.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email