Centennium publiceert met enige regelmaat videoboodschappen op social media. Ter ondersteuning en promotie van haar dienstverlening, voor de werving van nieuwe collega’s dan wel om bijzondere hoogtepunten nader te belichten.
Hier een greep uit de videoboodschappen van de voorbije periode.

Expertisemanagement heilig voor Centennium

Doelgericht en effectief expertisemanagement is de kurk waar een expertisehuis als Centennium op drijft. Onze consultants vormen immers de belangrijkste assets binnen onze organisatie: we helpen hen continu om hun kennis en vaardigheden binnen het BI-domein te verbreden, te verdiepen en waar mogelijk te certificeren. In deze boodschap vertellen onze expertisemanagers Casper en Marco meer hierover.

Podcast: werken bij Centennium

Jouw eigen groeipad bepalen en daarin begeleid en ondersteund worden door senior BI consultants? Studeren in de baas zijn tijd? Beluister deze podcast en hoor collega BI consultants vertellen waarom zij voor Centennium hebben gekozen, hoe zij het expertisemanagement van Centennium ervaren en met welke dagelijkse werkzaamheden zij te maken hebben.

Centennium: de ideale ‘Flexibele schil’

Centennium levert al ruim twintig jaar gekwalificeerde BI/DWH expertise op tijdelijke basis – en vormt hiermee voor veel organisaties de ideale ‘Flexibele schil’ voor projecten op het gebied van data- en informatiemanagement. Zowel in het bedrijfsleven als bij diverse overheden. In deze videoboodschap vertelt Bart Witte (Sales & Accountmanagement) daar meer over.

Datawarehousing @ Gemeente Westland

Centennium is al jaren actief bij en voor tal van gemeenten in Nederland, met een sterke focus op het sociaal domein. Zo ook bij de Gemeente Westland, waar op succesvolle wijze een adequate datawarehouse- en rapportageomgeving is gerealiseerd. In deze case-video vertellen Ronald Dekker (scrummaster BICC Gemeente Westland) en Andre Pattenier (senior DWH-consultant Centennium) hier meer over.

Dynamiek & verbinding op kantoor

Dynamiek & verbinding op kantoor: we dromen er allemaal van. Elke dag weer, óók in de door COVID-19 overschaduwde tijd vanaf maart 2020…. Centennium slaat zich manmoedig door de Corona-periode heen en ziet uit naar een toekomst zonder beperkingen en in volle verbinding! In deze video een kijkje in de dagelijkse kantoorkeuken van Centennium.

Data- en informatiemanagement

Zonder goed datamanagement geen betrouwbare informatie. In een wereld waarin data een steeds belangrijkere positie inneemt. In deze korte video schetst directeur Peter Poharnok het gegroeide belang van adequaat data- en informatiemanagement, de complexe processen achter de schermen en de toegevoegde waarde die Centennium in deze processen heeft.  

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email