Bij Centennium werken betekent dat je alle mogelijkheden krijgt om je te verbreden en te verdiepen binnen het BI/DWH-vakgebied. Wij begrijpen dat je jezelf zoveel mogelijk verschillende BI tools, technieken en methodieken eigen wil maken: we geven je hiertoe alle kans en je wordt daarin actief ondersteund en begeleid door senior managers. Bij Centennium staan de medewerkers en hun ontwikkeling centraal. 

Je maakt deel uit van een bloeiende consultancyclub, samen met meer dan 40 hartstikke leuke collega’s, waar je alle gelegenheid krijgt om jouw kennis en ervaring bij één van onze opdrachtgevers in verschillende sectoren in de praktijk te mogen brengen. 

Lees hieronder meer over het werken bij Centennium.

Centennium in vogelvlucht

In september 2023 bestaat Centennium 25 jaar, dan zullen we op feestelijke wijze ons 5e Lustrum vieren. Begonnen op een twee werkkamers tellende zolderetage, via een 15-jarig verblijf aan het Lange Voorhout zijn we inmiddels alweer negen jaar gevestigd in een prachtig kantoor aan de Regulusweg in Den Haag. Lees hier meer over de eerste decennia van Centennium en wat we samen in al die jaren hebben opgebouwd.

De Centennium cultuur

Elke organisatie kent een eigen cultuur. Dat geldt ook voor Centennium, gevormd door enerzijds de normen en waarden die het bedrijf nastreeft, anderzijds door de mensen die er werken.
We hebben enkele interessante aspecten van de Centennium cultuur op een rijtje gezet voor je. Hier kun je daar meer over lezen.

Het Centennium team

Centennium is bij uitstek aantrekkelijk voor díe professionals die gedurende een aantal jaren in verschillende (klant)omgevingen ervaring en kennis willen opdoen. Zowel bij overheden als in de profitsector, in tal van specifieke branches. In bijna 25 jaar heeft Centennium een brede klantenportefeuille opgebouwd, met tal van aansprekende klantomgevingen waar we op duurzame basis participeren in uitdagende en ambitieuze projecten op ons vakgebied. 

Benieuwd naar de Centennium-specialisten in ons team, naar hun persoonlijke ervaringen in de voorbije jaren en op welke manier we investeren in dit team? Klik dan hier. 

Centennium’s expertisemanagement

Om een echt expertisehuis te kunnen zijn is doelgericht en effectief expertisemanagement onontbeerlijk. Binnen Centennium heeft dit al in 2003 strategische inbedding gekregen binnen wat wij noemen het REK-management. Wat kortgezegd volledig gericht is de adequate vakinhoudelijke begeleiding van Centennium-consultants tijdens hun dienstverband en hen te stimuleren in het waarmaken van ieders vakinhoudelijke ambities. Zowel in de breedte als in de diepte.

Hoe dit er in de praktijk precies uitziet, lees je hier. 

Je werk bij onze klanten

Centennium is bij uitstek aantrekkelijk voor díe professionals die gedurende een aantal jaren in verschillende (klant)omgevingen ervaring en kennis willen opdoen. Zowel bij overheden als in de profitsector, in tal van specifieke branches. In bijna 23 jaar heeft Centennium een brede klantenportefeuille opgebouwd, met tal van aansprekende klantomgevingen waar we op duurzame basis participeren in uitdagende en ambitieuze projecten op ons vakgebied. 

Wil je hier meer van weten, incluis een schets van een groot aantal concrete projecten waarin Centennium heeft geparticipeerd? Klik dan hier.

Je beloning

Bij Centennium vinden we een solide financiële basis heel belangrijk, met daarnaast alle ruimte voor attractieve additionele beloningen in geval van prestaties die de verwachtingen overtreffen. 

Het voorgaande zie je terug in de meer dan marktconforme salarissen, alle gangbare emolumenten, een solide collectief pensioen en een zeer lucratieve regeling ‘Variabele Beloning’. Klik hier als je hier meer over wilt lezen.

Het sollicitatietraject

In de praktijk duurt een sollicitatietraject bij Centennium zelden langer dan drie weken, in veel gevallen zelfs korter. Benieuwd naar wat zo een traject precies inhoudt, wat we belangrijk vinden en wat je verder allemaal kunt verwachten? Klik dan hier. 

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email