Welkom op onze feestelijke Jubileumpagina!

Centennium viert 25-jarig bestaan!
In september jl. bestond Centennium precies 25 jaar. Superfeestelijk en bijzonder moment, welke we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij hebben laten gaan.
We hebben onze Zilveren Mijlpaal gevierd met o.a. een Jubileumreis, een Jubileumreceptie en een Jubileum-autorally. Kijk op de Centennium Companypage voor een impressie hiervan.
Daarnaast hebben we 25 jaar Centennium samengevat in een vijftal korte videofilms. Deze zijn gericht op het ontstaan en de groei & bloei van de onderneming, ons BI Expertisehuisconcept, de Verbinding, onze Dienstverlening alsook Centennium in de komende 25 jaar.
Tezamen geven deze films een goed beeld van de prachtige weg die we sinds 1998 hebben afgelegd!

1. CENTENNIUM 25 JAAR: DE START IN 1998, GROEI & BLOEI

In deze videoboodschap belichten we de start van het Centennium-avontuur in september 1998, de groei & bloei van de organisatie in de eerste jaren van haar bestaan alsook de transformatie van een IT Expertisehuis naar een BI Expertisehuis in 2003/2004.

2. CENTENNIUM 25 JAAR: HET BI EXPERTISEHUIS

Het Centennium BI expertisehuis steunt van oudsher op twee strategische pijlers: enerzijds een bloeiende consultancypraktijk en anderzijds een solide Opleidingsinstituut. Met een specialisatie in Business Intelligence en Datawarehousing. In deze video vertellen we hier meer over.

3. CENTENNIUM 25 JAAR: DE VERBINDING

Vanaf haar oprichting speelt verbinding een cruciale rol binnen Centennium. Verbinding met en optimale zorg voor haar medewerkers, maar evenzeer maximale verbinding met haar klanten, leveranciers en andere waardevolle relaties. Bekijk deze videoboodschap om te zien & horen hoe Centennium in de voorbije 25 jaren invulling heeft gegeven aan ‘Verbinding’.

4. CENTENNIUM 25 JAAR: ONZE DIENSTVERLENING

In 25 jaar tijd heeft Centennium een fijne en duurzame klantenkring weten op te bouwen. Hand in hand met een stevig netwerk bestaande uit collegabedrijven, kennisleveranciers en opleidingsinstituten. Onze dienstverlening is er 100% op gericht om datagedreven organisaties te helpen in de verwezenlijking van hun ambities op het gebied van data & informatie. In deze video meer daarover.

5. CENTENNIUM 25 JAAR: OP NAAR DE VOLGENDE VIJFENTWINTIG JAAR!

Als slotstuk van deze vijfdelige jubileumserie kijken we even in de spiegel en richten we ons ook op de nabije en verdere toekomst. Met als fundament een solide expertisehuis, een hecht team van specialisten en een herkenbare identiteit. Centennium is méér dan klaar voor de volgende 25 jaar! Als winstgevende en financieel kerngezonde organisatie, met een frisse blik, veel verbinding en een koffer vol ambities.

U kunt op ons blijven rekenen, net als in de voorbije 25 jaar!

 

 

De hoeveelheid data neemt dagelijks toe, explosief en onbegrensd. Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer of ontberen de kennis om hun data optimaal te benutten. Met als gevolg verminderde grip op hun vitale organisatieprocessen. Centennium heeft alle expertise in huis om al uw data- en informatievraagstukken vakkundig op te lossen – en helpt u graag.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email