Een overzicht van…

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Nieuws

Behalve technisch-vakinhoudelijk up-to-date, blijven wij voortdurend alert op maatschappelijke ontwikkelingen die direct raken aan de wereld van data- en informatiemanagement. In dit nieuwsoverzicht informeren wij u periodiek over belangrijke ontwikkelingen op ons vakgebied. Daarnaast komen ook de meest bijzondere Centennium-mijlpalen in de voorbije decennia aan bod.

De kop is eraf!

De kop is eraf!

Nadat onze Opleidingsactiviteiten vanwege Corona ruim twee-en-een-half jaar on hold hadden gestaan, konden we eind september 2022 eindelijk en tot onze grote vreugde weer aan de slag met onze trainingen van Centennium Opleidingen.

Lees meer
Centennium viert 24-jarig bestaan

Centennium viert 24-jarig bestaan

Op donderdag 29 september vierden we op feestelijke wijze het 24-jarig bestaan van Centennium. Daarvoor kwamen we met z’n allen bijeen in het prachtige Kasteel Hofwijck in Voorburg, het wereldberoemde,

Lees meer
Opleidingskalender 22/23 gepubliceerd

Opleidingskalender 22/23 gepubliceerd

Eind september 2022 heeft Centennium Opleidingen de kalender voor haar trainingen van jaargang 2022-2023 gepubliceerd. Met daarop natuurlijk de ‘traditionele’ trainingen van Centennium maar ook een aantal nieuwe trainingen.

Lees meer

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email