Centennium: alive & kicking sinds 1998

Centennium draait al heel wat jaartjes mee. Ooit, in 1998, begon de organisatie als een detacheringsbureau voor webdevelopers en databasebeheerders. In 2003 is gericht gekozen voor een focus op BI en DWH en de ontwikkeling van een expertisehuis, met vanaf 2006 een bloeiende consultancypraktijk & een gedegen opleidingsinstituut onder één dak. 

Inmiddels noemen we ons werkterrein ‘data- en informatiemanagement’ en herbergt onze organisatie inmiddels ruim veertig gekwalificeerde en veelal veelvoudig gecertificeerde BI en DWH specialisten. Dankzij een keur aan uitdagende opdrachten en projecten alsmede een steeds professioneler ‘expertisemanagement’ zijn we in staat ambitieuze vakspecialisten aan te trekken, deze langdurig te behouden en hen optimaal te ondersteunen in hun groei & bloei. 

Centennium kent al decennia een platte organisatiestructuur, onder leiding van de oprichter/directeur, die Centennium samen met een juiste mix van ervaren managers en backofficemedewerkers alsmede een sterk team van veelzijdige BI/DWH consultants een solide, stabiele en gezond winstgevende basis heeft gegeven. Centennium kent geen externe eigenaars of vreemd vermogen, beschikt over een groot en vruchtbaar netwerk en koestert de wederzijds zeer bevredigende relaties met tal van klanten, die in sommige gevallen al meer dan tien jaar duren.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email