Het Centennium team

Ons team bestaat uit meer dan veertig energieke en ambitieuze collega’s, die elke dag weer beter willen worden en zich gericht verder willen ontwikkelen. Met als speelveld het gehele BI-spectrum, van datawarehousing, analyse en reporting tot Big Data en Datascience.
Dankzij effectief expertisemanagement en geregelde kennisdeling doen veel collega’s voortdurend veel (nieuwe) kennis op, met alle voordelen voor hun groei als consultant en (de kwaliteit van) hun werkzaamheden bij de klant. 

Op een voetstuk
Van oudsher staan werknemers bij Centennium op een voetstuk: zij vormen samen immers het kapitaal van de onderneming. Centennium zorgt daarom goed voor haar medewerkers, zowel in arbeidscontractuele af- en aanspraken, maar evenzeer door een bovengemiddelde persoonlijke aandacht vanuit het management en de backoffice, heldere communicatie en de zorg voor een stabiele en betrouwbare organisatie. Dag in, dag uit – al bijna 23 jaar lang.
Het team kenmerkt zich door een grote professionele en sociale cohesie, sommigen ontwikkelen zelfs vriendschappen met elkaar buiten het werk om. Traditioneel worden alle Centennium-evenementen massaal bezocht en geregeld zijn collega’s bereid presentaties te geven en kennis over te dragen. Enkele malen per jaar nodigen we externe sprekers uit om met ons team in gesprek te gaan over technologische noviteiten, nieuwe releases en/of spraakmakende cases waar wij met z’n allen veel van kunnen leren. 

Sociale cohesie
In verschillende themagroepen zoeken groepjes collega’s verdere verdieping, optimaal gemonitord en gefaciliteerd door de organisatie. Dat kunnen groepjes BI-developers of datamodelleurs zijn, rapportagespecialisten en/of analisten – of een mix daarvan. Met een duidelijke agenda, eenieder aansprekende doelen en een voor Centennium tastbare ‘Return on Investment (RoI). Deze themagroepen komen periodiek bijeen, de ene keer tijdens werktijd op kantoor in Den Haag, de andere keer in de avonduren op een centrale plek in het land.
Het verloop binnen Centennium ligt al jaren laag en veel collega’s beoordelen de kwaliteit van hun dienstverband als een ‘dikke voldoende’ of ‘goed’. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor: dat we met z’n allen zakelijk succesvol én gelukkig kunnen zijn, in een gezonde balans werk/privé en met een fijne band met collega’s en het management. Sommige collega’s zijn al meer dan vijftien jaar in dienst! 

Enkele collega’s zijn bereid gevonden om hun ervaringen binnen en met Centennium voor de camera te delen. Kijk hieronder voor vijf persoonlijke ‘testimonials’. 

Nieuwsgierig naar alle Centennium-collega’s?
Kijk dan snel op Het Centennium team’

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email