Centennium Datawarehouse Automation SIG

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Centennium kent diverse themagroepen (Special Interest Groups) waaronder die voor Datawarehouse Automation, de Microsoft BI Stack en Data Science. De collega’s van de DWH Automation SIG houden nauwlettend de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten.

Eerder, inmiddels bijna 15 jaar geleden, heeft Centennium haar eigen Datawarehouse Automation oplossing ontwikkeld toen er nog nauwelijks tools hiervoor op de markt waren. Deze relatief eenvoudige, effectieve en efficiënte oplossing – de Centennium Automation Tool (CAT), gebaseerd op de Centennium Datawarehouse Methodiek in combinatie met Template Based Development -, hebben we sindsdien bij ruim 25 klanten succesvol toegepast. Voor meer informatie hierover zie https://www.centennium.nl/datawarehouse-automation/.

Tegenwoordig zijn er vele tools voor DWH Automation op de markt en onderzoekt de SIG de diverse mogelijkheden. Daarbij deelt ze regelmatig haar kennis en ervaring met alle Centennium consultants. En is er een shortlist opgesteld van DWH Automation tools die mogelijk een waardevolle aanvulling zijn op de diensten die Centennium op dit gebied levert.

Print Friendly, PDF & Email