Centennium: de ideale ‘Flexibele schil’

Centennium levert al ruim twintig jaar gekwalificeerde BI/DWH expertise op tijdelijke basis – en vormt hiermee voor veel organisaties de ideale ‘Flexibele schil’ voor projecten op het gebied van data- en informatiemanagement. Zowel in het bedrijfsleven als bij diverse overheden. In deze videoboodschap vertelt Bart Witte (Sales & Accountmanagement) daar meer over.

Datawarehousing @ Gemeente Westland

Centennium is al jaren actief bij en voor tal van gemeenten in Nederland, met een sterke focus op het sociaal domein. Zo ook bij de Gemeente Westland, waar op succesvolle wijze een adequate datawarehouse- en rapportageomgeving is gerealiseerd. In deze case-video vertellen Ronald Dekker (scrummaster BICC Gemeente Westland) en Andre Pattenier (senior DWH-consultant Centennium) hier meer over.

Data- en informatiemanagement

Zonder goed datamanagement geen betrouwbare informatie. In een wereld waarin data een steeds belangrijkere positie inneemt. In deze korte video schetst directeur Peter Poharnok het gegroeide belang van adequaat data- en informatiemanagement, de complexe processen achter de schermen en de toegevoegde waarde die Centennium in deze processen heeft.

Dynamiek & verbinding op kantoor

Dynamiek & verbinding op kantoor: we dromen er allemaal van. Elke dag weer, óók in de door COVID-19 overschaduwde tijd vanaf maart 2020…. Centennium slaat zich manmoedig door de Corona-periode heen en ziet uit naar een toekomst zonder beperkingen en in volle verbinding! In deze video een kijkje in de dagelijkse kantoorkeuken van Centennium.

Onze dienstverlening

De hoeveelheid data neemt explosief en onbegrensd toe. Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer of ontberen de kennis om hun data optimaal te benutten. Hubert Sluis (medewerker Sales) weet dit als geen ander en licht in deze video toe waarom en hoe Centennium deze organisaties vooruit kan helpen, en op welke wijze zij haar expertise beschikbaar stelt.

Onze expertisehuispropositie

De gangbare definitie van een expertisehuis is: ‘de bundeling onder één dak van alle expertise die noodzakelijk is om te kunnen beantwoorden aan complexer vraagstukken’. Centennium is zo een expertisehuis, met een focus op vraagstukken op het gebied van data en informatie. Peter Poharnok (directeur) vertelt u meer over de expertisehuispropositie van Centennium..

Datagedrevenheid

Otto van der List (commercieel manager) is onderweg naar een klant. Naar een bedrijf dat haar data- en informatie analyse naar een hoger plan wil tillen en de kwaliteit van haar rapportages wil verbeteren. Otto mijmert hardop over het belang van data, de gegroeide datagedrevenheid van veel organisaties en de diensten die Centennium terzake aanbiedt.

Werving jonge BI professionals

Voor veel jonge en ambitieuze BI professionals is Centennium een ideale ‘next step’ in hun carrière. Om zich verder te specialiseren of juist de breedte in te gaan door zich te verdiepen in andere platforms, tools en technieken. Onze jonge collega Daan vertelt hier meer over en onderstreept bovendien het belang van goede trainingen en individuele begeleiding.

20 jaar Centennium

Centennium werd als ICT-dienstverlener opgericht in september 1998 en is zich vanaf 2002 steeds meer gaan richten op Business Intelligence en Datawarehousing. Inmiddels is Centennium een gevestigde en vertrouwde speler in het veld van data- en informatiemanagement. In deze Jubileumvideo kijken we terug op de eerste twintig jaren van haar bestaan.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email