Onze dienstverlening

De hoeveelheid data neemt explosief en onbegrensd toe. Veel organisaties zien door de bomen het bos niet meer of ontberen de kennis om hun data optimaal te benutten. Hubert Sluis (medewerker Sales) weet dit als geen ander en licht in deze video toe waarom en hoe Centennium deze organisaties vooruit kan helpen, en op welke wijze zij haar expertise beschikbaar stelt.

Onze expertisehuispropositie

De gangbare definitie van een expertisehuis is: ‘de bundeling onder één dak van alle expertise die noodzakelijk is om te kunnen beantwoorden aan complexer vraagstukken’. Centennium is zo een expertisehuis, met een focus op vraagstukken op het gebied van data en informatie. Peter Poharnok (directeur) vertelt u meer over de expertisehuispropositie van Centennium..

Datagedrevenheid

Otto van der List (commercieel manager) is onderweg naar een klant. Naar een bedrijf dat haar data- en informatie analyse naar een hoger plan wil tillen en de kwaliteit van haar rapportages wil verbeteren. Otto mijmert hardop over het belang van data, de gegroeide datagedrevenheid van veel organisaties en de diensten die Centennium terzake aanbiedt.

Nieuwjaarsboodschap januari 2021

In maart 2020 sloeg COVID19 toe, gevolgd door veel beperkende overheidsmaatregelen en meerdere lockdowns. De meeste collega’s zagen zich genoodzaakt om thuis te werken en verliep nagenoeg alle communicatie online. Begin januari 2021 keken we vol verlangen uit naar het einde van deze crisis en maakten we deze optimistische en hoopvolle nieuwjaarsboodschap.

Werving jonge BI professionals

Voor veel jonge en ambitieuze BI professionals is Centennium een ideale ‘next step’ in hun carrière. Om zich verder te specialiseren of juist de breedte in te gaan door zich te verdiepen in andere platforms, tools en technieken. Onze jonge collega Daan vertelt hier meer over en onderstreept bovendien het belang van goede trainingen en individuele begeleiding.

20 jaar Centennium

Centennium werd als ICT-dienstverlener opgericht in september 1998 en is zich vanaf 2002 steeds meer gaan richten op Business Intelligence en Datawarehousing. Inmiddels is Centennium een gevestigde en vertrouwde speler in het veld van data- en informatiemanagement. In deze Jubileumvideo kijken we terug op de eerste twintig jaren van haar bestaan.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email