Centennium verbreedt horizon via partnership met Datavault Builder

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Centennium is als BI expertisehuis onder meer actief in Datawarehouse Automation. Eerder, inmiddels ca 15 jaar geleden, heeft Centennium haar eigen Datawarehouse Automation oplossing ontwikkeld toen er nog nauwelijks tools hiervoor op de markt waren. Deze relatief eenvoudige doch zeer effectieve en efficiënte oplossing – de Centennium Automation Tool (CAT), gebaseerd op de Centennium Datawarehouse Methodiek in combinatie met Template Based Development -, hebben we sindsdien bij ruim 25 klanten succesvol toegepast.

Voor meer informatie hierover zie https://www.centennium.nl/datawarehouse-automation/.

Tegenwoordig zijn er veel tools voor DWH Automation op de markt en middels eigen onderzoek en op basis van eigen kennis en praktijkervaring delen onze consultants regelmatig deze expertise met elkaar. Dit onderzoek en onze expertise hebben uitgewezen dat Datavault Builder (gevestigd te Zwitserland en inmiddels actief in acht landen) een waardevolle aanvulling is op de specialistische kennis en de specifieke diensten die Centennium op dit gebied aan datagedreven organisaties levert. Anders gezegd: als partner van Datavault Builder zijn wij nog beter in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het (geautomatiseerd) oplossen van hun BI/DWH vraagstukken.
Voor meer informatie over Datavault Builder, zie https://www.datavault-builder.com/.

Vanzelfsprekend blijft Centennium als onafhankelijk en objectief expertisehuis ook andere oplossingen voor Datawarehousing en Datawarehouse Automation ondersteunen. Oplossingen die passen bij elke specifieke klantsituatie en die wij kunnen realiseren dankzij de honderden manjaren aan expertise die wij met onze consultants hebben opgebouwd in de afgelopen decennia.

 

Print Friendly, PDF & Email