Salescollega gezocht 

We hebben plek voor een leuke nieuwe salescollega!

Vanwege een groeiende vraag naar onze expertise zijn we op zoek naar een extra salescollega voor 32 uur per week. Ervaring in Business Intelligence (BI) en Datawarehousing is voor deze functie echt niet nodig, wij geven hierin zelf ook eigen opleidingen en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren alles in huis hebt wat je nodig hebt. Wél belangrijk is eerdere werkervaring in de sales omdat je uit je comfortzone moet durven stappen. Je moet kunnen verbinden met zakelijke relaties en door blijven gaan totdat het doel bereikt is. Je komt in een jong en dynamisch team waarin veel wordt gelachen maar ook hard gewerkt kan worden.

Functie: Medewerker Sales
Locatie: Regio Den Haag/Haaglanden
Uren per week: 32
Beloning: €60-75k OTE (bruto, obv 1,0 fte en uiteraard afhankelijk van ervaring) + gave leaseauto

Wat ga je doen?
Onze ca dertig consultants zijn dagelijks in opdracht bij één van onze vele klanten, direct of via vaste inkoopkanalen. Zodra een opdracht ophoudt, moet er zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging voor de consultant (dus jouw nieuwe collega) worden gevonden. Dit doe je samen met de commercieel manager door het vinden van nieuwe opdrachten en het aanbieden van collega’s. Natuurlijk kun je hiervoor het bestaande, in 23 jaar opgebouwde, netwerk van (zakelijke) relaties van Centennium benutten, maar er wordt ook van je verwacht dat je proactief op zoek gaat naar nieuwe afzetkansen, relaties en partners. Je krijgt alle vrijheid om dit in te vullen, maar de heilige graal blijft: het zoeken naar en vinden van leuke en uitdagende opdrachten voor alle collega’s!

Wie ben jij?
Jij hebt voor, tijdens of na je studie een aantal jaren serieuze ervaring opgedaan in de sales: dit kan van alles zijn: van deur-tot-deurverkoop tot b2b-marketing…..Wat wel vaststaat is dat je proactief, target-gedreven en zeker niet bang bent om met onbekenden te verbinden. Echter, de wereld van koude sales ben je inmiddels wel ontgroeid en je wilt stappen maken in je carrière. Je bent daarom op zoek naar een goed betalende baan dat erg goed op je CV staat, maar je werk moet vooral erg leuk en uitdagend zijn.

Wat vragen we?
• minimaal twee jaar saleservaring (met een natuurlijke honger naar succes en het behalen van alle salesdoelen. Wij noemen dit vaak: ‘verbinding en verleiding’)
• perfectionistische instelling (alleen je best doen is namelijk niet goed genoeg, je krijgt alle vrijheid om je doelen te bereiken maar wordt uiteindelijk op dit resultaat afgerekend)
• goede communicatieve en contactuele vaardigheden (je bent goed in het opbouwen en onderhouden van persoonlijke en zakelijke relaties)
• goede schrijfvaardigheid (je kan jezelf uitstekend uitdrukken, ook op papier)
• out-of-the-box denkend (dit klinkt misschien als een cliché, maar het wordt echt gewaardeerd als jij creatief nadenkt over hoe succes bereikt kan worden)
• doorzettingsvermogen (als het linksom niet lukt, dan rechtsom. Of rechtdoor)
• ervaring in (IT-) consultancy/recruitment is niet noodzakelijk maar wel een pré.

Vanwege de teamsamenstelling gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw.

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Stuur dan vóór 1 mei a.s. een mail met je CV naar commercie@centennium.nl.
Als je vragen hebt en/of eerst even over de vacature wilt praten kan dat natuurlijk ook! Bel dan met Hubert Sluis (commercieel manager), via 06-40646872.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email