Ruimte | Catering | Service | Locatie

 

Vergaderen in de Skyline van Den Haag

Vind bij ons dé perfecte en inspirerende locatie om creatief te vergaderen met uitzicht over de skyline van Den Haag en Voorburg, gelegen in de Binckhorst, aan de rand van Den Haag.

De Binckhorst is volop in ontwikkeling en wordt omgevormd tot een stedelijk en waterrijk gebied waar het aantrekkelijk is om te werken en te wonen. Er hebben zich in de afgelopen jaren tal van innovatieve en creatieve bedrijven gevestigd in de Binckhorst. De aanleg van de Rotterdamsebaan (de directe aansluiting van de Binckhorst naar de A4/ A13) zal van het gebied een toplocatie maken. De Binckhorst ligt op een steenworp afstand van het centrum van Den Haag en is door haar gunstige ligging uitstekend bereikbaar.

RUIMTE

Meer dan 70 vierkante meter voor uw inspirerende vergaderingen, zakelijke ontmoetingen en/of het geven van opleidingen. Volledig gemeubileerd, voorzien van alle noodzakelijke (presentatie-)faciliteiten, kortom: zeer functioneel ingericht in een modern pand, met een uniek uitzicht. U kunt zelf kiezen voor een vergader- of theateropstelling.

CATERING

In de standaard huurarrangementen (€ 400 per dag, € 250 per dagdeel – ex btw) zijn koffie, thee en water inbegrepen. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot uitgebreide catering (o.a. lunch, borrelhapjes en drankjes), tot maximaal 24 personen.

SERVICE

Onze vriendelijke en servicegerichte medewerkers staan voor u klaar! Abonnementsafspraken zijn bespreekbaar.

LOCATIE

Deze functionele vergaderruimte bevindt zich op de 5de verdieping van het kantoorgebouw aan de Regulusweg 5. Het pand telt drie liften. De locatie is strategisch gelegen langs de A12, op loopafstand van Station Voorburg.

INTERESSE GEWEKT?

Interesse om deze schitterende vergaderzaal te huren? Deze locatie is te huur op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur en is geschikt voor maximaal 24 personen. Parkeergelegenheid is aanwezig (gratis) en er zijn diverse mogelijkheden voor catering (op aanvraag).

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op: (0)70 312 0370 of mail ons op: backoffice@centennium.nl

.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email