Centennium - Data- en Informatiemanagement

In het najaar van 2017 heeft Pearson VUE (www.pearsonvue.com), een bekende en wereldwijd opererende organisatie op het gebied van testen van en onderzoek naar certificeringen en examens op het gebied van zorg, finance, ICT en de academische wereld – onderdeel van Pearson) zeer interessant onderzoek gedaan naar de waarde van ICT-certificeringen, daaronder begrepen tal van certificeringen op het gebied van Business Intelligence en Datawarehousing. Dit heeft geleid tot een informatief en overzichtelijk rapport, genaamd: ‘Pearson VUE 2017 Value of IT Certification Survey’.

Aan het onderzoek van Pearson VUE hebben ruim 29.000 professionals over de hele wereld meegewerkt, waarvan ca een kwart afkomstig uit Europa. Een belangrijk deel van de respondenten had een of meer trainingen/certificeringen gevolgd op het gebied van Business Intelligence and Analysis alsmede Data Warehousing and Analytics.

Het onderzoek richt zich op tal van aspecten van training en certificering: o.a. het type onderwijs, de locatie, de kosten e.d. Tevens wordt ingegaan op de drijfveren achter certificering en vooral ook de toegevoegde waard ervan voor iemands carrière.

Klik hier om het volledige rapport te downloaden.

Print Friendly, PDF & Email