Nieuwe website CentenniumCentennium - Data- en Informatiemanagement

In de voorbije jaren heeft de dienstverlening van Centennium een behoorlijke vlucht genomen. Hand in hand met een forse groei van ons team en de professionalisering van onze unieke expertisehuispropositie.

Gaandeweg groeide de behoefde om ons verhaal effectiever te kunnen delen, zowel via social media als vooral via onze eigen website. Niet alleen om u optimaal te kunnen informeren over wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen, maar vooral ook helder te maken hoe we datagedreven organisaties in de praktijk helpen en waar onze toegevoegde waarde voor onze klanten ligt. Met een duidelijke navigatie, compacte en heldere informatie en vooral ook visueel uitnodigend. Met daarbij alle moderne mogelijkheden om onze boodschap ook middels korte videoboodschappen duidelijker uit te leggen en toe te lichten.

Onze vorige website bood hiervoor helaas onvoldoende mogelijkheden.

Vandaar dat we vanaf oktober 2019 hebben gewerkt aan een nieuwe website, die op 25 mei 2020 op feestelijke wijze live is gegaan.

Bij een nieuwe, aantrekkelijke website en onze stevige hedendaagse identiteit past ook een moderner, fris logo. Krachtig, maar niet opdringerig. Visueel sterk en bij voorkeur vertrouwenwekkend. Een wellicht iets eigenzinnigere en ergens ambitieuzere variant op ons vorige logo, waar we overigens altijd positieve feedback op hebben gehad.

Maar nu met de belangrijke aanpassing en heel bewuste keuze om de twee gekleurde letters N in het Centennium-logo niet meer separaat af te beelden, maar deze nadrukkelijker aan elkaar te linken, inniger met elkaar te verbinden. Als symbool voor de sterke verwevenheid van enerzijds onze consultancypraktijk en anderzijds ons opleidingsinstituut, samen het fundament van onze expertisehuispropositie.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe, frisse logo nóg beter aansluit op onze dienstverlening, onze identiteit en ons expertisehuis. Hopelijk denk u er ook zo over.

We hebben onze nieuwe website en aangepast logo gepromoot middels een korte, feestelijke en naar wij hopen aansprekende videoboodschap.

We zijn zeer benieuwd wat u van onze nieuwe website en ons daarin vertelde verhaal vindt!

Laat het ons vooral weten, per mail of door gebruikmaking van het reactieformulier op de contactpagina. Veel dank op voorhand!

Print Friendly, PDF & Email