Wij zijn Centennium: dienstverlener en specialist in data- en informatiemanagement. Wij vormen samen een onafhankelijk en objectief expertisehuis. Ons team van ruim 40 specialisten beschikt gezamenlijk over alle noodzakelijke en veelal gecertificeerde kennis en ervaring op het gebied van data- en informatiemanagement: zowel technisch als bedrijfskundig.

Alles is erop gericht om die kennis voortdurend te ontwikkelen en te delen. Niet alleen binnen de organisatie maar ook met opdrachtgevers, met het doel ook hun kennis en kunde te laten toenemen, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen opereren. Het delen van kennis gebeurt dagelijks, in advies- en uitvoerend werk, en vanuit het opleidingsinstituut Centennium Opleidingen.

Onze dagelijkse dienstverlening stoelt op een aantal belangrijke kernwaarden: dienstbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit. Klik hier voor nadere informatie over onze kernwaarden.

Centennium is opgericht in 1998. Het is een compacte, platte organisatie met korte lijnen en een grote mate van betrokkenheid en teamgevoel. Samenwerking staat centraal. Onze medewerkers zijn professioneel, vakkundig, formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Het zijn kenniswerkers die doen; soms een beetje eigenzinnig, maar altijd dienstbaar.

Als expertisehuis investeren wij voortdurend in de kennis & kunde van onze medewerkers. Met trainingen, studie en persoonlijke begeleiding. Centennium heeft dit ondergebracht in het zgn. ‘REK-management’: Resource-, Expertise- en Kwaliteitsmanagement. De REK-managers van Centennium zijn ervaren senior consultants, met een bewezen staat van dienst. Ze helpen en begeleiden de overige collega’s, zowel individueel als in speciale themagroepen.

Al meer dan twintig jaar helpen wij organisaties in alle vraagstukken op het gebied van data- en informatiemanagement.

Wij optimaliseren data- en informatiemanagement, zodat vitale processen van onze klanten effectiever en efficiënter verlopen: van Finance en Logistiek tot Human Resources en ICT, van inkoop & verkoop tot service aan klanten of burgers.

Onze specialisatie richt zich op Business Intelligence en Datawarehousing, daarnaast zijn we ook volledig thuis in de domeinen Data Governance, Data Integratie, Data Virtualisatie, Data Visualisatie alsmede Data Science & Big Data. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

Wij zoeken graag de persoonlijke benadering. Wij werken nauw met onze klanten samen en luisteren vooral goed naar hen, naar de behoefte van de organisatie en naar de doelstellingen van het management. Op deze manier en dankzij onze brede en gespecialiseerde kennis vinden wij voor elk data- en informatievraagstuk een oplossing en kunnen deze naar wens implementeren.

Data zit in ons DNA. Wij beheersen ons vak en delen onze kennis en kunde graag. Ons doel is niet alleen de optimalisering van data- en informatiemanagement, maar ook om de klant alle benodigde kennis aan te reiken.
Wij maken daarmee waardevolle data optimaal toegankelijk en zorgen er bovendien voor dat de klant uiteindelijk zélf achter het stuur zit van zijn datagedreven organisatie!

De directie van Centennium wordt ondersteund door het REK-management, Sales- en Accountmanagement en de Backoffice. Samen met ca. veertig gekwalificeerde consultants zorgen wij dagelijks voor een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan onze klanten en opdrachtgevers.

Centennium BV – www.centennium.nl info@centennium.nl088 63 63 200 – Regulusweg 5, 2516 AC  Den Haag, Nederland

Centennium - Data- en Informatiemanagement  Centennium - Data- en Informatiemanagement 

Print Friendly, PDF & Email