Centennium-meeting 4e kwartaal 2021
te Haastrecht

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Ieder kwartaal vindt er een Centennium meeting plaats. Naast het feit dat we onze kwartaalmeetings gebruiken om elkaar ‘live’ te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje, bieden de meetings tevens een ideale gelegenheid om nieuwe kennis op te doen en met elkaar te delen. Zo ook deze meeting.

Gelukkig kon de meeting op de geplande externe locatie (te weten: restaurant & vergadercentrum Steinsetuin in Haastrecht) doorgaan, want op dezelfde dag lazen we in de media dat het nagenoeg zeker was dat de horeca niet lang daarna met nóg meer restricties geconfronteerd ging worden, o.a. met een verplichte sluitingstijd van 17:00 uur……
We namen het er dus nog even goed van samen, met rond de dertig aanwezigen en enkele collega’s op afstand, via een Teams-verbinding.

Na de borrel en het diner gaf als eerste ons nieuwe expertisemanagement (live) een presentatie over de expertiseontwikkeling binnen Centennium gedurende het afgelopen jaar, gevolgd door indrukwekkende plannen voor 2022.
Hierna was het woord aan onze voormalige Centennium-collega en DWH-expert Rogier Werschkull (online), inmiddels een bekend spreker op seminars en congressen. Zijn presentatie ging over het onderwerp ‘Physical data modeling in cloud native DWH’s’.
Nog onder de indruk van de presentaties en de ouderwetse gezelligheid van de meeting ging eenieder rond 22:00 uur (de verplichte sluitingstijd van de horeca) terug naar huis, met in de tas ook nog eens een alleraardigst Sinterklaas (‘Sintennium’) presentje 🙂

Print Friendly, PDF & Email