Centennium BI Beachevent 2021:
na een jaar het team weer bijeen

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Op vrijdag 16 juli zijn we (eindelijk!) weer eens samen geweest met het Centennium team, en wel voor ons jaarlijkse BI Beachevent op de prachtige kustlocatie Oscars Scheveningen. Sommige collega’s hadden elkaar al één (!) jaar niet in levende lijve gezien, vanwege de voortdurende Corona-crisis. Gelukkig waren de regels omtrent COVID-19 precies op tijd voldoende versoepeld om ons event ook dit jaar door te kunnen laten gaan. Omdat velen elkaar zo lang niet meer gezien hadden, gaven we het event een extra ‘Teambuilding’ tintje middels een Powerkite workshop op het Scheveningse strand.

De powerkite workshop bleek een aardige ‘challenge’, waarbij sommige collega’s zichtbaar moeite hadden zich – letterlijk – staande te houden met de kite onder de heersende windomstandigheden 😉. 

Mede dankzij een veelvuldig schijnend zonnetje, een puik BBQ-buffet, en bovenal door een fijne sfeer, de teamspirit en een hele hoop gezelligheid & saamhorigheid, kunnen we dit jaar terugkijken op een geslaagd en gezellig zomerevent!

 

Print Friendly, PDF & Email