Gemiva-SVG Groep

Centennium - Data- en Informatiemanagement

Effectieve Privacy Quickscan bij

Gemiva-SVG Groep

Centennium heeft bij Gemiva-SVG Groep een Privacy Quick Scan uitgevoerd. De aanleiding was de invoering van de AVG per 25 mei 2018. Waar in de organisatie bevinden zich persoonsgegevens? Hoe veilig zijn deze persoonsgegevens? Wat vereist de WBP nu en hoe ver is Gemiva-SVG met de voorbereidingen voor de AVG?

“Op basis van gezamenlijke voorbereiding, van drie interviews (met mij, het hoofd ICT en een medewerker uit de directe zorg met affiniteit met dit onderwerp) en van bestudering van reeds aanwezige documentatie heeft Centennium een adviesrapport opgesteld. Ik ben heel blij met het rapport! Ik ben onder de indruk van de onafhankelijke en frisse aanpak en de kwaliteit van het rapport: van organisatiestrategie en – cultuur, naar aanbevelingen “hoog over” naar lekker concrete en heldere aanbevelingen op proces- en applicatieniveau. En dat in zo’n korte tijd! Het helpt ons bij het begrijpen van waar we nu staan, van wat de AVG vereist en de vertaling naar uit te voeren werkzaamheden. Het zet ons aan het denken en aan het doen.

Dirk van der Star, Tijdelijke Functionaris Gegevensbescherming: “Als je op zoek bent naar een onafhankelijk, fris, realistisch en concreet advies met betrekking tot privacy, informatiebeveiliging en de AVG, dan kan ik je Centennium met een gerust hart aanbevelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze je goed verder helpen!”

Print Friendly, PDF & Email