Centennium - Data- en Informatiemanagement

Per 11 april 2018 heeft Centennium een nieuwe commercieel manager: Otto van der List, 45 jaar en woonachtig te Den Haag. Otto volgt Ferry Eijgel op, die Centennium na een dienstverband van twaalf jaar heeft verlaten.

Otto van der List is 45 jaar en woont in Den Haag. Hij is sinds 1996 actief in commerciële rollen, o.a. bij Getronics (2,5 jaar) en bij de KPN (17 jaar), variërend van Sales medewerker en Solutions consultant tot Partner Account Manager Strategic Support & Alliances.

Binnen Centennium wordt Otto verantwoordelijk voor alle commerciële aangelegenheden, o.a. direct en indirect sales, (key-)accountmanagement en relatiemanagement. Tevens zal hij medeverantwoordelijk worden voor de marketingstrategie en -campagnes.
Otto maakt vanaf datum indiensttreding deel uit van het Managementteam van Centennium.

We zijn zeer verheugd over de komst van Otto, vooral vanwege zijn ruim twintig jaar ervaring in sales & account- management. Otto is bovendien goed in staat om strategie te vertalen naar de best passende tactische en operationele aanpak & oplossingen. Bij uitstek denkend vanuit de behoefte en belangen van de klant: constructief en proactief waar mogelijk, kritisch waar het moet.

Lees hier het volledige Persbericht.

Print Friendly, PDF & Email