search arrow arrow-left download facebook linkedin twitter share googleplus mail check phone
Terug

Wie zijn wij?

Wij zijn Centennium: dienstverlener en specialist in data- en informatiemanagement.

Wij vormen samen een onafhankelijk en objectief expertisehuis. Ons team van ruim 40 specialisten beschikt gezamenlijk over alle noodzakelijke en veelal gecertificeerde kennis en ervaring op het gebied van data- en informatiemanagement: zowel technisch als bedrijfskundig.
Alles is erop gericht om die kennis voortdurend te ontwikkelen en te delen. Niet alleen binnen de organisatie maar ook met opdrachtgevers, met het doel ook hun kennis en kunde te laten toenemen, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen opereren. Het delen van kennis gebeurt dagelijks, in advies- en uitvoerend werk, en vanuit het opleidingsinstituut Centennium Opleidingen.
Wij lopen graag voorop. Behalve technisch-vakinhoudelijk up-to-date blijft wij voortdurend alert op maatschappelijke ontwikkelingen die direct raken aan de wereld van data- en informatiemanagement.

Het voorgaande vormt de basis voor de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden.

Onze dienstverlening stoelt op de volgende kernwaarden:

kernwaarden_centennium_klein.png
klik op het plaatje voor een vergroting

Centennium is opgericht in 1998. Het is een compacte, platte organisatie met korte lijnen en een grote mate van betrokkenheid en teamgevoel. Samenwerking staat centraal.
Medewerkers zijn professioneel, vakkundig, formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Het zijn kenniswerkers die doen; soms een beetje eigenzinnig, maar altijd dienstbaar.