search arrow arrow-left download facebook linkedin twitter share googleplus mail check phone
Terug

Privacyverklaring

Centennium respecteert de privacy van bezoekers van haar website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de (geautomatiseerde) verwerking van persoonsgegevens. Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Centennium.nl is een belangrijke taak voor Centennium.

Daarom beschrijft Centennium in haar privacyverklaring, dat in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, welke informatie ze verzamelt en hoe ze deze informatie gebruikt. Dit beleid houdt onder meer in dat Centennium persoonlijke informatie, die haar verschaft wordt, vertrouwelijk behandelt. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Centennium kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Centennium, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Centennium verstrekt. Centennium kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- uw voor- en achternaam;
- uw telefoonnummer;
- uw e-mailadres;
- uw IP-adres;
- uw bedrijfsnaam.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:
- u op een van de Websites vraagt om informatie;
- u navigeert binnen de website of diensten/producten raadpleegt;
- u deelneemt aan een spel of wedstrijd op een van de Websites;
- u contact opneemt met de backoffice van Centennium.

Waarom Centennium gegevens verwerkt
Centennium verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Centennium uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit ICT-gerelateerde dienstverlening.

Hoelang Centennium gegevens bewaart
De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Cookies van derde partijen
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar de servers van Centennium teruggestuurd worden.

Centennium maakt gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgt Centennium inzage in het bezoek aan haar website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kan Centennium de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van haar website. Centennium kan niet zien wie haar website bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties, alsmede cookies van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien u gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Centennium heeft hier geen invloed op. Voor meer informatie over wat Google met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google. Deze kan regelmatig wijzigen.
Centennium heeft Google geen expliciete toestemming gegeven om via Centennium verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Op onze website tonen we video's en andere content die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.
YouTube
LinkedIn
Facebook

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Eric Hoogenboom, via e.hoogenboom@centennium.nl. Centennium zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Bestemming van de verzamelde gegevens
De verzamelde gegevens kunnen binnen de onderneming van Centennium worden overgedragen.

Delen met derden
Centennium verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beveiligen
Centennium neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Centennium maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Centennium verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Centennium op via Eric Hoogenboom: e.hoogenboom@centennium.nl. Centennium.nl is een website van Centennium.

Centennium is als volgt te bereiken:
Postadres: Regulusweg 5 (5e etage), 2516AC, Den Haag
Vestigingsadres: Regulusweg 5 (5e etage), 2516AC, Den Haag
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 34.16.97.11
Telefoon: 088 – 63 63 200
E-mailadres: e.hoogenboom@centennium.nl

Aanpassen privacyverklaring
Centennium behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.