search arrow arrow-left download facebook linkedin twitter share googleplus mail check phone
Terug

Wat doen wij?

Wij helpen organisaties in alle vraagstukken op het gebied van data- en informatiemanagement.

Wij optimaliseren data- en informatiemanagement, zodat vitale processen van onze klanten effectiever en efficiënter verlopen: van Finance en Logistiek tot Human Resources en ICT, van inkoop & verkoop tot service aan klanten of burgers.

Onze specialisatie richt zich op Business Intelligence en Datawarehousing, daarnaast zijn we ook volledig thuis in de domeinen Data Governance, Data Integratie, Data Virtualisatie, Data Visualisatie alsmede Data Science & Big Data. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

Wij zoeken graag de persoonlijke benadering. Wij werken met de klant samen door goed te kijken, te luisteren en waar nodig kritisch te zijn. Hierdoor kunnen we onafhankelijke en op maat gemaakte oplossingen bieden en deze vakkundig implementeren. Dit is alleen mogelijk wanneer we de kwaliteit hoog in het vaandel houden. Niet alleen van onze consultants, maar ook die van ons opleidingsinstituut.

Data zit in ons DNA. Wij beheersen ons vak en delen onze kennis en kunde graag. Ons doel is niet alleen de optimalisering van data- en informatiemanagement, maar ook om de klant alle benodigde kennis aan te reiken. Wij maken daarmee waardevolle data optimaal toegankelijk en zorgen er bovendien voor dat de klant uiteindelijk zélf achter het stuur zit van zijn data-gedreven organisatie!