search arrow arrow-left download facebook linkedin twitter share googleplus mail check phone
Terug

Tableau Desktop en Server

Visualisatie met Tableau Desktop en beheer en distributie met Tableau Server.

Waarom Tableau?
Tableau levert data analyse en visualisatie waarmee je "in the flow" blijft. Het is eenvoudig te leren, makkelijk in gebruik en veel sneller dan bestaande oplossingen. Tableau is gebouwd op geavanceerde technologie waarmee afbeeldingen van data worden omgezet in geoptimaliseerde database queries. Gebruik je natuurlijke vaardigheid om patronen te herkennen, trends te identificeren en visuele inzichten te creëren. In seconden. Zonder wizards en zonder scripts.

Onze Tableau expertise

Wat biedt Tableau Server?
Tableau Server levert browser- en mobielgebaseerd inzicht voor iedereen. Publiceer dashboards met Tableau Desktop en deel ze met je organisatie. Eenvoudig in te richten en nog eenvoudiger te gebruiken. 

Software- en licentiekeuzes
​Wij adviseren over software- en licentiekeuzes voor de toonaangevende databaseplatforms, Big Data-platforms en Business Intelligence & Analytics tools. Wij leveren softwarelicenties van diverse producten tegen gunstige voorwaarden en ondersteunen je met korte resultaatgerichte proof of concepts, aanschaf, complete installatie, technische inrichting, projectuitvoering en beheer.