Centennium - Data- en Informatiemanagement

De resultaten van de december editie van de cursus Certified Data Vault Data Modeler (CDVDM) zijn inmiddels binnen en de uitslag is zeer positief. Hans Hultgren, oprichter van Genesee Academy, heeft ons laten weten dat iedereen met vlag en wimpel geslaagd is!

CDVDM werd in 2007 geïntroduceerd door Genesee Academy. De behoefte aan een referentiekader voor het fundament en het succes van Data Vault was de aanleiding voor deze certificering. Wij verzorgen als volwaardige partner van Genesee Academy de certificering in Nederland.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: 20 uur zelfstudie via online videolessen, 2 dagen klassikaal les (inclusief cases en labs) onder leiding van Hans Hultgren of Antoine Stelma en de certificering als afsluitend onderdeel. De certificering is een gesloten boek examen met pittige, Engelse vragen en duurt 3 uur.

Om een positief resultaat te boeken moeten cursisten een minimale score van 90% behalen wat ook zeker de moeilijkheidsgraad van de certificering aantoont. Hierdoor komt het sporadisch voor dat de hele klas in één keer slaagt. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Print Friendly, PDF & Email