Centennium - Data- en Informatiemanagement

Op 6 oktober jl. heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2016.

We zijn verheugd en zeer trots dat Centennium tot ‘Solution Innovation Partner of the Year’ van Cisco is uitverkozen. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland Partner Awards uit aan de Partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een bijzondere manier hebben weten te onderscheiden. Met een hecht team van Data & Analytics specialisten is Centennium in staat gebleken te voorzien in een sterk groeiende vraag van de markt: grote hoeveelheden (big) data, cloud data, IoT en on-premise data veilig, snel en flexibel toegankelijk maken voor analytische toepassing. Met diepe kennis van Cisco’s Data Virtualisatie tool CIS en schat aan ervaring in complexe Data & Analytics uitdagingen is Centennium hiervoor optimaal uitgerust.

Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is een goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Met de toekenning van de Award spreekt Cisco wederom haar waardering uit voor de expertise van Centennium en onderstreept zij het belang van het partnership aan voor de groei en ontwikkeling van Cisco.

Reeds eerder dit jaar heeft Centennium het Cisco Data Virtualization Integrator Partnership Europe verkregen.
We zijn verheugd dat onze partner Open Line ook in de prijzen is gevallen: voor de tweede keer op rij is Open Line ‘Cloud & Managed Services Partner of the Year’ van Cisco geworden.

Print Friendly, PDF & Email