Centennium - Data- en Informatiemanagement

Centennium is de eerste gecertificeerde Data Virtualization Integrator Partner van Cisco in Europa. Daarmee is Centennium in staat om high performance oplossingen te realiseren met de Data Virtualisatie software van Cisco, waarmee (extreem) grote hoeveelheden bedrijfsdata snel, flexibel, eenvoudig en kosteneffectief toegankelijk wordt gemaakt voor managementrapportages en analytische (big data) toepassingen.

De explosieve groei van de hoeveelheid data stelt enorme eisen aan de onderliggende hardware en netwerkcapaciteit met hoge (beheer)kosten en performance-uitdagingen tot gevolg. Met Data Virtualisatie wordt geautomatiseerde, beveiligde en geïntegreerde toegang tot complexe IT-systemen, variërend van mainframes, service-architecturen, big data platforms tot cloud-omgevingen mogelijk, met gegarandeerde hoge performance en minimale beheersinspanning. Data Virtualisatie is bij uitstek ook toepasbaar in zogenaamde hybride Business Intelligence omgevingen waar Big Data wordt gecombineerd met Datawarehouse data.

Centennium heeft het strenge certificeringsprogramma met succes doorlopen en is nu, als eerste in Europa, Data Virtualization Integrator Partner van Cisco. Hiermee breidt Centennium haar dienstverlening per direct uit met hoogwaardige Data Virtualisatie expertise waarbij gebruik wordt gemaakt van de state-of-the-art software Cisco Data Virtualization Suite.

Fred Gerritse, Director Partner Organization & Commercial Segment van Cisco Nederland: “De opkomst van Internet of Everything tekent zich steeds duidelijker af. Maar om de mogelijkheden hiervan ook daadwerkelijk te benutten, kunnen we niet zonder partners zoals Centennium. Zo is het onder meer nodig om enorme hoeveelheden data te analyseren, het liefst real-time. Centennium heeft nu bewezen op dit terrein over diepgaande expertise te beschikken. Onze klanten kunnen daardoor niet alleen profiteren van ter zake kundig advies, maar ook van de zeer krachtige oplossingen op basis van onze Data Virtualization Suite die Centennium kan implementeren.”

Peter R. Poharnok, oprichter/directeur van Centennium: “Dit partnership met Cisco is van grote waarde voor ons, voor onze klanten en voor Cisco. Met Data Virtualisatie krijgen organisaties snel, eenvoudig, flexibel en kosteneffectief toegang tot grote hoeveelheden integrale bedrijfsinformatie waarmee in de continue veranderende en als maar toenemende vraag naar managementinformatie en analytics wordt voorzien.

Print Friendly, PDF & Email