Centennium is sinds 1998 actief als specialist in data- en informatiemanagement.
Wij helpen organisaties effectief gebruik te maken van hun data.
Met als doel heldere inzichten, verbeterde besluitvorming en succesvolle prestaties.

Wij zijn er trots op dat we in twintig jaar tijd een gedegen expertisehuis hebben neergezet:
het fundament van een bloeiende consultancypraktijk en een inmiddels vertrouwd Opleidingsinstituut.

 

Expertisehuis

Als onafhankelijk en objectief expertisehuis beschikken wij over alle noodzakelijke kennis op het gebied van data- en informatiemanagement. Van bedrijfsstrategieën en organisatieprocessen tot tools, technieken en methodieken. We ontwikkelen, trainen, delen en borgen onze kennis actief, opdat we ons werk zo goed mogelijk kunnen doen, zowel in de onze dagelijkse werkzaamheden als in onze opleidingen.

Wij helpen
datagedreven organisaties

Ons team van ruim 45 professionals zet zich elke dag in voor datagedreven opdrachtgevers. Met als doel om hun organisaties door optimaal gebruik van data & informatie succesvoller te laten presteren. Onze expertise strekt zich uit van strategisch advies- en projectmanagement tot het ontwerp en de ontwikkeling van de meest geschikte data omgevingen- en architectuur op het gebied van alle gewenste toepassingen voor effectieve rapportage, analyse en visualisatie. Door middel van aanbestedingstrajecten, projecten, opdrachten en levering van tijdelijke capaciteit.

Wij trainen datagedreven professionals

Welke kennis heeft u, als datagedreven professional, nodig en welke vaardigheden wilt u ontwikkelen om van toegevoegde waarde te zijn én blijven voor uw organisatie? We helpen u graag, met diverse opleidingen en een groot aantal trainingen en certificeringstrajecten op het gebied van Business Intelligence, Informatie Analyse, Data Architectuur, Data Management en Data Modellering.

 

 

Print Friendly, PDF & Email